Uusien mökkinaapureiden koirat haukkuvat koko ajan.

Saimme uuden mökkinaapurin, jolla on kaksi koiraa. Aiemmin olemme käyneet mökillä rentoutumassa varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Nyt rentoutumisesta ei tule mitään, sillä koirat räksyttävät jatkuvasti.

Kun meillä oli kesällä vieraita ja katoimme ruoat ulos, koirat haukkuivat niin kovaa, että piti siirtyä sisälle, koska ulkona ei pystynyt keskustelemaan.

Olen puhunut naapureille asiasta. Ensimmäisellä kerralla olin tarkkana, että tein sen ystävällisesti. He eivät ymmärtäneet ollenkaan vaan loukkantuivat, kun tulen valittamaan heidän koiristaan. Naapurit ovat kouluja käyneitä ja fiksuja, mutta he eivät edes yrittäneet nähdä asiaa muusta kuin omasta näkökulmastaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Myöhemmin en enää ole ollut niin ystävällinen, asiallinen kyllä mutta suorapuheinen, koska olen niin kyllästynyt koirien haukkumiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt on talvitauko, mutta ajattelen jo ahdistuneena tulevaa kevättä ja kesää. Jätimme viime kesänä lopulta monena viikonloppuna menemättä mökille koirien takia, mutta se tuntuu kurjalta, koska mökki on ollut meille tärkeä lepopaikka. Mitä tässä voi tehdä?

Ahdistunut

Vierailija

Minun mielestä toi on kotirauhan rikkomista. Mitäs, jos te esim. soittaisitte kovalla musiikkia kokojan tai viulua. En ymmärrä miten koiran yhtäjaksoinen räksytys on sallittua. Koirat on kivoja, mutta räksyttävät koirat ei ja niitä tuntuu olevan vähän joka paikassa nykyään. Kumma juttu on se ettei omistajia itseään häiritse räksytys. Itse en jaksaisi kuunnella moista meteliä viisi minuuttia kauempaa.

  • ylös 16
  • alas 4
Arnold

Radio soimaan ulos niin että koiran haukunta hukkuu radion ääneen.
Naapurisi taitaa olla itseään täynnä ettei huomaa muita.
Anna palaa!

  • ylös 13
  • alas 1
Sisältö jatkuu mainoksen alla