”Kaipaan vain keskustelua samoista kiinnostuksen kohteista. Yritän ottaa edes jonkinlaista yhteyttä samankaltaisiin ihmisiin siinä onnistumatta.”
”Kaipaan vain keskustelua samoista kiinnostuksen kohteista. Yritän ottaa edes jonkinlaista yhteyttä samankaltaisiin ihmisiin siinä onnistumatta.”

”Kymmeniä vuosia olen yrittänyt ottaa kontaktia toisiin ihmisiin. Kukaan ei koskaan vastaa. Olen aika väsynyt ihmisiin ja pettynyt”, yksinäinen lukijamme kirjoittaa.

Olen jo vuosikausia yrittänyt luoda jonkinlaisia kontakteja muihin ihmisiin. Olen kiinnostunut musiikista, elokuvista ja vanhoista elektroniikkalaitteista. Näistä olisi mukava keskustella ja vaihtaa mielipiteitä muiden ihmisten kanssa.

Kun hankin jotain nettikirpputoreilta tai vastaavista, tuntuu, että samoista asioista on joku muukin kiinnostunut. Törmään ihmisiin, jotka vaikuttavat alasta kiinnostuneilta tai ovat alan harrastajia. Kymmeniä ja kymmeniä kertoja olen viestittänyt, että nähtävästi olet kiinnostunut samoista asioista kuin minäkin ja olisi mukava vaihtaa mielipiteitä musiikista, elokuvista, vanhoista radioista, huonekaluista tai vaikka Arabian keräilyastioista.

En ole tungetteleva, en tarvitse osoitetta enkä henkilötietoja. Kaipaan vain keskustelua samoista kiinnostuksen kohteista. Yritän ottaa edes jonkinlaista yhteyttä samankaltaisiin ihmisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa on paljon kuulemma yksinäisiä ihmisiä. Olen jo melkein eläkkeellä, juttuseura vaikka vain etänä jostain päin Suomea olisi mukavaa. Onko joku muukin kiinnostunut vanhoista elokuvista tai radioista?

Kymmeniä vuosia olen yrittänyt ottaa kontaktia. Kukaan ei koskaan vastaa. Olen aika väsynyt ihmisiin ja pettynyt. Olkoon kaikki puolestani omissa nurkissaan. Näin minäkin jatkossa teen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vanhat radiot

Mitä ajatuksia kirje sinussa herätti? Jaa oma tarinasi tai kommentoi alla kommenttikentässä tai sähköpostilla: ihmisten.kesken@sanoma.com

Kuulostaa siltä, että olet etsinyt vääristä paikoista. Jos nettikirpputoreilla laitat viestejä, että muuten vaan haluat jutella, se koetaan tilannetajuttomana ja kummallisena. 

Kavereita voisi löytyä paremmin erilaisista keskustelufoorumeista tai vaikka jonkin yhdistyksen toiminnan parista tai Punaisen ristin ystäväpalvelusta. Ehkä sinunkin kiinnostuksenkohteista löytyy keskustelupalstoja Googlesta hakemalla tai keskusteluryhmiä Facebookista.

Vierailija

Hei, ensimmäiselle kirjoittajalle sanoisin, että kontaktin toiseen ihmiseen saa kun on kiinnostunut ihmisestä, arabian astiat eivät oikein pitkälle riitä. Toiselle kannustusta, hyvin saa kirjoituksesta selvää, vaikka virheitähän siinä on, mutta mitä siitä. Mutta ehkä näet jostain syystä kontaktit turhan mustavalkoisena juoruamisena - ja oletko itse eristänyt itsesi muista, vähän katkeralta tuo kyllä kuullosti. Ihmisten kanssa kun ollaan, puhutaan kaikesta eikä se ole juoruamista eikä pahantahtoista. Kukaan ei tule hakemaan kotoa eli ulos vaan avoimin mielin, arvostelijoita on takuuvarmasti vähemmän kuin uskot.

Sisältö jatkuu mainoksen alla