Takana ovat ne päivät, jolloin sai työpaikan ja saattoi luottaa siihen, että ura jatkuu eläkkeelle asti. Oletko sinä joutunut vaihtamaan uraa monta kertaa? Joudutko kenties tekemään kahta työtä pärjätäksesi? Kirjoita meille kokemuksestasi. Teemme juttua.

Moni joutuu vaihtamaan uraa tänä päivänä. Iskivätkö yyteet kipeästi sinun kohdallesi? Jouduitko opiskelemaan ensin yhden, sitten toisen ja kenties vielä kolmannen tai neljännenkin ammatin työllistyäksesi? Teetkö aivan muita töitä kuin joskus luulit? Mikä siinä on parasta, mikä pahinta?

Toisaalta on paljon myös heitä, jotka tekevät paljon töitä mutta eivät silti pärjää palkallaan. Oletko sinä vuoroon yhdessä, sitten toisessa työssä, jotta saisit elannon kasaan. Millaista se on?

Kerro meille lyhyesti sähköpostilla työelämän muuttumisesta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lähetä meili osoitteeseen sanna.kajander-ruuth@sanoma.com

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muista liittää mukaan myös nimesi, ikäsi ja yhteystietosi. Valitsemme vastanneiden joukosta haastateltavia Kodin Kuvalehden eri kanaviin.

Vierailija

Hei nimimerkki jupjap, onpa kurjia kokemuksia! Toivotaan, että oikeudenmukaisuus aina jossain vaiheessa kumminkin voittaa.

jupjap

Tänä päivänä pärstäkerroin ja johtajan kaveruus/mielistely esim.varhaiskasvatusjohtajan mielistelyllä saa paremman aseman ainakin Päijät-Hämeessä. EI tarvitse olla pätevä ja osaava, kunhan on ruskea kieli. Jos olet johtajan bestis, saat paremman aseman, paikan ja palkan. Aluekohtajaksi ei tarvitse olla johtajakoulutusta eikä pätevyyden osoittavaa koulutusta ja osaamista. Kyllä kunnallinen, tehoton ja epäammatillinen varhaiskasvatus pitäisi lailla kieltää. Ja johtajilta pitäisi vaatia pätevyys: Koulutus ja osaaminen!!!!;

Sisältö jatkuu mainoksen alla