Kodin Kuvalehden Tämä ihana arki -juttusarja näyttää elämän sellaisena kuin se on. Nyt aiheena ovat kauniit asut.

Ota kuva kauneimmasta asustasi ja tarkista, että kuva on laadukas. Emme voi julkaista liian matalaresoluutioisia kuvia.

Kerro asustasi parilla virkkeellä ja lataa kuva 22.5.2019 mennessä. Kuvia julkaistaan Kodin Kuvalehden numerossa 12/2019.

Muista lisätä tietoihin nimesi tai nimimerkkisi. Kuvan lähetyslomake löytyy sivun alaosasta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kaikkien 31.8.2019 mennessä kuvakisoihin osallistuneiden kesken arvotaan Teema puuteri -setti, joka sisältää neljä 0,3 l mukia, neljä syvää 21 cm lautasta ja neljä 17 cm lautasta. Arvomme yhteensä kolme 182 euron arvoista palkintoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaj Franckin suunnittelemasta Teemasta on tullut vuosikymmenten aikana rakastettu klassikko niin suomalaisissa kodeissa kuin maailmalla. Sarjan uusin sävy, puuteri, on pehmeä ja hienostunut lisä kaikkiin kattauksiin. Neutraali sävy antaa tilaa ruoan väreille ja on helposti yhdisteltävissä kattauksen muihin väreihin.

Lähettämällä kuvan vakuutat, että olet itse ottanut sen ja annat oikeuden käyttää kuvaa Kodin Kuvalehden aineistoissa, tai että sinulla on oikeus luovuttaa Kodin Kuvalehdelle edellä mainitut oikeudet.

Vain osa kuvista mahtuu lehteen, mutta kaikki lähetetyt kuvat julkaistaan netin kuvagalleriassa. Lue gallerioiden käyttöohjeet täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla