Kodin Kuvalehden Tämä ihana arki -juttusarja näyttää elämän sellaisena kuin se on. Nyt aiheena ovat matkamuistot kaukaa.

Lähetä kuva matkamuistosta jostain kaukaa ja tarkista, että kuva on laadukas. Emme voi julkaista liian matalaresoluutioisia kuvia.

Kerro sen tarina parilla virkkeellä ja lataa kuva 9.10.2019 mennessä. Kuvia julkaistaan Kodin Kuvalehden numerossa 22/2019.

Muista lisätä tietoihin nimesi tai nimimerkkisi. Kuvan lähetyslomake löytyy sivun alaosasta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kaikkien 26.12.2019 mennessä kuvakisoihin osallistuneiden kesken arvotaan Silja Linen Päivä Tukholmassa -risteily viihtyisässä kahden hengen DeLuxe-hytissä sisältäen erikoisaamiaiset kahdelle. Palkinnon arvo on noin 600 euroa. Palkinto on käytettävä 31.5.2020 mennessä. Se ei ole voimassa erikoisristeilyillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tukholma on ajankohtainen kaupunkilomakohde kaikkina vuodenaikoina, nähtävyydet ja kokemukset odottavat kaiken ikäisiä. Olitpa sitten shoppailija, herkuttelija, nautiskelija tai perhekohteiden etsijä, Tukholma tarjoaa sinulle upeita kokemuksia jokaisella visiitillä. Aikaa kaupunkiin tutustumiseen on reilut kuusi tuntia.

Lähettämällä kuvan vakuutat, että olet itse ottanut sen ja annat oikeuden käyttää kuvaa Kodin Kuvalehden aineistoissa, tai että sinulla on oikeus luovuttaa Kodin Kuvalehdelle edellä mainitut oikeudet.

Vain osa kuvista mahtuu lehteen, mutta kaikki lähetetyt kuvat julkaistaan netin kuvagalleriassa. Lue gallerioiden käyttöohjeet täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla