Unohda hetkeksi perinteiset kinkut ja laatikot ja tee joulupöytään uusia makuja.
Unohda hetkeksi perinteiset kinkut ja laatikot ja tee joulupöytään uusia makuja.

Näistä herkuista ilahtuvat niin uusien kuin perinteisten jouluruokien kannattajat.

Raikas hillabellini on herkullinen aloitus aattoaterialle.

Graavisiika, sitruuna, smetana ja mäti ovat lyömättömän hyvät yhdessä. Tarjoa kala vaihteeksi lusikassa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Porkkanavoilla päällystetyissä saaristolaisnäkkäreissä on joulun maku.

Kranssin muotoon koottu salaatti raikastaa juhlapöydän.

Rapea kaali sopii joulupöytään ja tuo ateriaan rapsakkuutta.

Väriä ja mausteita pursuava juuresterriini on näyttävä ja maukas. Sen voi tehdä hyvissä ajoin etukäteen.

Korvaa kinkku rapeaksi paistetulla nyhtökauralla, jossa maistuu kaneli.

Tarjoa lanttu vaihteeksi paahdettuna upean taikinakannen alla.

Mausteinen salaatti korvaa porkkanalaatikon ja siinä on juuri sopivasti pureskeltavaa.

Kokeile joululaatikkoa myös maa-artisokkasoseesta. Valmis sose säästää kuorimisen vaivalta.

Kahvipöytä ei muuta koristelua kaipaa, kun gluteeniton Vihreä kuula -kakku kannetaan esiin.

Raikkaat marjamarmeladit ovat joulusyöminkien luksuslopetus.

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla