
Heippa tähtitorttu ja luumumarmeladi! Kieputa joulutorttu sydämeksi tai leikkaa kuusen muotoon. Leikittele täytteillä ja kokeile eri karkkeja, hilloja ja suolaisia klassikoita.
Trendikuusesta saa hilloa joka puraisulla
Jättikuusi on kauden herkullisin ja riittoisin joulutorttu. Rakastu erityisen rapeisiin sakaroihin.
Karkkitorttuihin uppoavat myös jämäkonvehdit
Vihreillä kuulilla täytetyt joulutortut hurmasivat leipojat viime vuonna. Tänä vuonna pinnalta paahtunut vaahtokarkki on sekä lasten että aikuisten suosikki karkkijoulutortuista.
Sievimmät joulutortut ovat pikkuisia, mutta silti yhtä lehteviä kuin isommatkin
Perinteinen tähtitorttu on herkullisin aivan minikoossa. Minijoulutortun voi haukkaista yhdellä suupalalla, ja niitä kehtaa ottaa toisenkin!
Puolukkahillolla täytettynä rapea joulutorttu ei ole lainkaan liian makea
Sydänkranssi on ihanan rapea suupala. Kierteen sisältä löytyy chilihiutaleilla vahvistettua puolukkahilloa – kirpeyteen ja pieneen poltteeseen tulee himo!
Tässä on joulutorttu, jota ei tarvitse taitella!
Torttulevyt päällystetään suitsait ranskankermalla, kuivatuilla luumuilla, omenalla, pähkinöillä ja kanelilla. Huippuhelppoa, maukasta ja rouskuvaa!
Suolainen jättijoulutorttu herättää hilpeyttä ja himoa
Suolaisen jättijoulutortun täytteessä yhdistyvät ihanasti pikkujoulukauden klassikkomaut kylmäsavulohi ja smetana. Sakarat ovat niin herkullisia, että viimeisestä murusesta voi joutua kilpailemaan.
Vinkki – tuunaa paistovalmiita torttuja näin!
Jos et jaksa lainkaan leipoa, nappaa pakkasesta paistovalmiita torttuja. Niitäkin voi muunnella:
Voitele tortut kananmunalla ja lisää tortun päälle pähkinärouhetta ja ohut siivu omenaa. Ripottele tortun sakaroiden päälle ruskeaa sokeria.
Ruskea sokeri tekee tortun pinnasta kauniin ja antaa ihanan paahtuneen maun.
Paista uunissa kypsiksi ja sirottele jäähtyneiden joulutorttujen päälle tomusokeria.
Tee kuvan omena-tuorejuustohyrrät tällä reseptillä: