Kylmä drinkki ei syö joulun kuormasta. Tässä lasillisessa maistuu vuoden 2018 Blossa-glögi.
Kylmä drinkki ei syö joulun kuormasta. Tässä lasillisessa maistuu vuoden 2018 Blossa-glögi.

Tarjoa glögi vaihteeksi viileänä, sillä raikas juoma maistuu pikkujouluissa jopa paremmin kuin lämmin. Lue myös ruokatoimittaja Emilia Kolarin uutuusglögivinkit.

Moni makea ja tuhti alkoholipitoinen glögi toimii mainiosti kylmänäkin. Kokeile vaikka drinkkiä spritz-tyyliin. Annostele lasiin reilusti jäitä. Kaada päälle lempiglögiäsi, kuohuviiniä ja loraus kivennäisvettä.

Yhdestä 0,75 litran glögipullosta riittää noin 15 drinkkiin. Myös alkoholittomat glögit toimivat, jos niitä käyttää hieman reilummin. Vaihda silloin kuohuviini ginger aleen.

Vaalealle glögille sopivat sitruunaviipaleet ja yrtinoksat.

Höysteet ja mausteet voit valita käyttämäsi glögin mukaan. Vaalealle glögille sopivat sitruunaviipaleet ja yrtinoksat. Jos haluat jouluisemman tunnun, lisää lasiin kanelitanko ja muutama mandariinisiivu. Raikas juoma toimii pikkujouluherkkujen kanssa jopa lämmintä paremmin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeile näitä uutuusglögejä:

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Maistiaisiksi: Vuosikertaglögi Blossa 18 di Limone (15 %, 14,98 e/ 0,75 l) sopii limoncellon ystäville. Vaalea, makea glögi maistuu yrteiltä.

Kylmiin iltoihin: Unser Haus Organic Mulled Wine Winter Glühwein (10 %, 10,90 e/1 l) on tasapainoinen, mausteinen joulunajan juoma.

Nautiskeluun: Herkullinen Tuike Luomu Punaviiniglögi (11 %, 5,20 e/ 0,375 l) ilahduttaa sitä, joka haluaa glöginsä pienessä pullossa.

Lahjaksi: Loimu punaviiniglögi (15 %, 13,99 e/0,75 l) on maultaan tyylikkään klassinen ja varma valinta myös pikkujouluviemiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla