Kahviloiden komeat avokadoleivät saavat nyt kovan kilpailijan. Yhtä hyvä tai vielä parempi voikkis on helppo tehdä kotona.

Hyvään voileipään ei  kyllästy koskaan! Kokoa rapealle leivälle runsaat täytteet, ja maukas iltapala tai lounas on suitsait valmis.

Erityisen herkullisen avokadoleivän salaisuus on se, että rapsutat voileivän kylkeen tuoretta valkosipulia. 

Vegeversiossa paahtopaistin voi jättää pois ja pilkkoa päälle reilummin avokadoa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Avokadoleivät

4 kpl | 20 min

4 viipaletta maalaisleipää

4 rkl oliiviöljyä

1 valkosipulinkynsi

1 avokado

2 tomaattia

1 plo mozzarellaa (esim. Mozzarella di Bufala Campana)

paahtopaistia (esim. HK Gourmet naudan paahtopaisti)

basilikaa

Paista leivänsiivut kummaltakin puolelta paistinpannussa öljyssä. Kuori valkosipulinkynsi ja rapsuta sillä leivän pintaa.

Kuori avokado ja poista kivi. Viipaloi hedelmä sekä tomaatit. Lohko mozzarella.

Kokoa leivät. Viimeistele basilikalla ja lorauksella oliiviöljyä.

 

Kaipaatko lisää uusia välipalaideoita? Täyttyikö pakastin syksyllä suppilovahveroista? Ihanien gratinoitujen sienileipien ja muiden uusien voileipäherkkujen ohjeet saat Kodin Kuvalehdestä 2/2021, tilaajana voit napata ne myös digilehdestä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla