Chili con carne

Väriä lihapataan saat erivärisillä paprikoilla ja pavuilla.

Liota kuivattuja papuja vedessä yön yli kattilassa. Seuraavana päivänä keitä papuja hiljalleen 40 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet.

Paloittele sillä aikaa liha, viipaloi kuoritut sipulit sekä paprika, jonka sisukset on poistettu. Kuumenna rasva pannulla. Ruskista lihakuutiot pienissä erissä. Kumoa liha pataan ja kuullota pannulla pilkotut sipulit. Kumoa nekin pataan. Lisää lihaliemi. Mausta suolalla, paprikajauheella, chilillä, mustapippurilla ja sokerilla. Keitä hiljalleen 45 minuuttia. Sekoita välillä ja lisää tarvittaessa vettä

Pane sekaan paprikaviipaleet sekä tomaattimurska ja -pyree. Keitä edelleen noin puoli tuntia. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita. Tarjoa kasvisliemessä keitetyn riisin kanssa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla