Ruoka |Reseptit Jauhelihapihvit Kiia Renko Kuva Arto Vuohelainen 30.12.2013 klo 12:00 Pihvit voi muotoilla valmiiksi pellille jo edellisenä päivänä. Peitä pelti huolellisesti kelmulla ja säilytä jääkaapissa. Tilaa Kodin Kuvalehti Lisää aiheesta 18.8.2011 klo 0:00 Perusmureketaikina jauheliha jauhelihapihvit liha pihvit brunssi Tilaa Lue digilehtenä
Ihmiset Satu, 56, kertoo, kuinka onnistui viimein lopettamaan juomisen – ”Hyvitän nyt menneet lapsilleni sillä, että pysyn raittiina”
Ihmiset Minna, 51, sairastui kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön: ”Nukuin pari tuntia yössä enkä malttanut syödä”
Tyyli ja kauneus Marikan, 38, asut ovat kuin satukirjasta: ”Keijut ja menninkäiset ovat lähellä sydäntäni”