Oma kulta. Ripustimet, laskutila pikkutavaralle ja säilytyskori hehkuvat samaan sävyyn. Kekseliäät kaunistukset syntyvät pikkurahalla.
Oma kulta. Ripustimet, laskutila pikkutavaralle ja säilytyskori hehkuvat samaan sävyyn. Kekseliäät kaunistukset syntyvät pikkurahalla.

Sekalaisista kirpparilöydöistä syntyy metallimaalilla ja pienellä näpertelyllä tyylikkäitä säilytysratkaisuja eteiseen, makkariin ja kylppäriin. Ankeanväriset rumilukset muuttuvat hetkessä päivää piristäviksi arjen aarteiksi.

  1. KOUKKU KUIN KORU. Tee tyylikkäät seinäkoukut vanhoista keittiökaapin vetimistä maalaamalla ne spraymaalilla trendikkään metallisävyisiksi. Erikokoiset ja -muotoisetkin nupit sopivat kauniisti yhteen riviin, kun väri on sama. Muista: Puhdista ja tarvittaessa hio kierrätysesineet  ennen maalausta. Jotta maalipinnasta tulee kestävä ja tasainen, kannattaa esineet maalata ensin pohjamaalilla. Vetimet 2 e / 3 kpl, Kierrätyskeskus. Maston-spraymaali 4,90 e, Prisma. Mattapintainen seinämaali Tikkurila, sävy Ajopuu.
  2. KULLAN ARVOINEN LASKUTILA. Kodin ruuhkapaikoissa kaikki laskutila on tarpeen. Kirpparilta ostettu entinen Ikean keittiöhylly maalattiin spraymaalilla metallinsävyiseksi. Se löytää helposti paikkansa vaikkapa eteisestä tai kylpyhuoneen peilin alta. Uuden maalin pintaansa saanut säilytyskori kerää katevästi lehdet ja postin. Hylly 3 e, Kierrätyskeskus. Nahkasomisteinen Enter-peili 159 e, Stockmann. Flower-vaasi 42 e, Marimekko. Viikkokalenteri 7,99 e, Clas Ohlson. Ferm Livingin käännettävät polyesterimatot sopivat sisälle ja ulos, 49 e, Stockmann.


     
  3. KOUKUSSA KIILTÄVÄÄN. Keittiön välitilan tanko pääsi kierrätyslaarista eteisen narikaksi. Tangon osat ja koukut irrotettiin, puhdistettiin ja maalattiin erikseen. Kun käytät maalin alla pohjamaalia, saat kauniimman ja kestävämmän lopputuloksen. Maalaa myös kiinnitysruuvien päät, niin saat viimeistellyn lopputuloksen. Tanko 1,50 e, Kierrätyskeskus. Lankahenkari 5,99 e / 5 kpl ja muistikirja 3,49 e, Clas Ohlson.
  4. NYT SYTYTTI: PÖYTÄ JA VALAISIN SAMASSA. Näppärä hylly kerää katseet esimerkiksi yöpöytänä. Metallinen keittiöhylly ja muovinen lampunpidike maalattiin spraymaalilla saman sävyisiksi. Hyllyyn porattiin reikä valaisimen johdolle. Lopuksi valaisimen varsi liimattiin kiinni tasoon. Sametti, ruskea nahka ja mattapintainen seinämaali näyttävät hyviltä kiiltävän kavereina. Hylly ja valaisin, Kierrätyskeskus. Samantyylisen lampunpidikeen, johdon ja polttimon löydät Clas Ohlsonilta. Tuoksukynttilä 5,95 e, Hemtex. Ekologmuistikirja 2,99 e, Ikea. Time-tiimalasi 12 e, Stockmann. Stockholm-rahi 129 e ja Ekolog-rasia 9,99 e / 2 kpl, Ikea. Hansikkaat 24,90 e, Stockmann.Sävytetty led-koristelamppu sopii tyyliin.
  5. PAIKKA MUISTIKIRJALLE. Ripusta lempilehti, almanakka tai reissuvihko käden ulottuville. Kaunis ripustin syntyy 140 cm:n pätkästä nahkanyöriä, jonka päihin on pujotettu puuhelmet. Nyörin keskikohtaan tehdään solmu ripustimeksi. Nyöriä saa suutarilta ja puupalloja askkarteluliikkeestä.

  6. OMA KULTA. Edullinen pöytälamppu saa uuden kullanhohtoisen sävyn. Saman maalin ansiosta sekalaiset kaapit, koukut ja tangot sopivat yhteen. Metallinkiilto näyttää erityisen hyvältä mattapintaisten materiaalien kuten rottingin, betonin, nahan ja sametin kanssa. Nord-valaisin 4,99 e Clas Ohlson. Muistitaulu 27,90 e ja Stockholm-rahi 89 e, Ikea. Karla-olkalaukku 195 e, Marimekko.
  7. KYLPPÄRINKAAPPI KIMALTAA. Entinen lääkekaappi saa uutta hohtoa maalipinnasta ja tyylikkäästä nahkavetimestä. Tee näin: Irrota vanha lukko ja kiinnitä vedin tilalle. Maalaa nahkavetimen metallinen kiinnitin samalla sävyllä kuin kaappi. Muista puhdistaa ja pohjamaalta kaapin pinnat tasaiseksi ennen uutta kiiltävää maalipintaa.  Lääkekaappi 4 e, Kierrätyskeskus. Östernäs-nahkavedin 9,99 e / 2 kpl, Ikea. Hayn hammasharjamuki 12,90 e, hammasharja 4 e ja Time-tiimalasi 12 e, Stockmann. 
  8. PRINSESSAN PYYKKIKORI. Vaatekaapin ankean säilytyskorin voi metallinhohtoisena jättää näkösälle minne vain. Tai hyödynnä seinätilaa ja kiinnitä kori tai kaksi koukuilla päällekkäin seinään. Kori 3 e, Kierrätyskeskus.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla