Kalenteri on kätevä ja kaunis katsella! Löydät joka kuukausi siitä lisäksi kivaa tekemistä.
Kalenteri on kätevä ja kaunis katsella! Löydät joka kuukausi siitä lisäksi kivaa tekemistä.

Kodin Kuvalehden pidetty seinäkalenteri tulee jälleen lehden tilaajille joulukuussa. Koko vuodeksi riittää kaunista katsottavaa ja kivaa tekemistä.

Kodin Kuvalehden tilaajat saavat tilaajalahjana kätevän ja kauniin seinäkalenterin vuodelle 2019. Kalenteri toimitetaan 13. joulukuuta ilmestyvän lehden numero 24 välissä.

Jokaisen kuukauden kalenterisivulta löytyy tällä kertaa hauska tee se itse -idea ja helppo ohje, jolla voi askarrella kotiin kuhunkin vuodenaikaan sopivia kaunistuksia ja piristyksiä. Askareet on valittu niin, että niitä puuhastellessa mieli rentoutuu.

Ohjeiden avulla syntyy vaikkapa kivat kurpitsalyhdyt, persoonalliset kirjailut sukkiin tai hauska pöytäliina, jonka tekemiseen lapsetkin voivat osallistua. Kun pakkanen paukkuu keskitalvella, on oikea aika tehdä kalenterista löytyvällä ohjeella kaunis jäälyhty. Kevättalvella voi puolestaan kasvattaa kahvikuppiin krookuksia – ja mitä voisikaan taikoa vanhasta lahjapaperista? Sekin selviää seinäkalenterista.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Reilun kokoisissa päiväruuduissa on tilaa omille merkinnöille. Kodin Kuvalehden ilmestymispäivät on merkitty sivuille pienillä sydämillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos et ole vielä tilaaja, tilaa lehti tästä linkistä. Kun teet tilauksen netissä viimeistään 28. marraskuuta, ehdit varmasti saada itsellesi seinäkalenterin. Toivotamme ihanan rentouttavia hetkiä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla