Miten hiukset saisi pysymään kauniin kiiltävinä vähemmällä värjäämisellä?
Miten hiukset saisi pysymään kauniin kiiltävinä vähemmällä värjäämisellä?

Onko olemassa värjäyskikkoja, jotka eivät vaadi kampaajalla ravaamista parin kuukauden välein, jolloin säästyisi aikaa ja rahaa?

Parhaimmillaan värjätyt hiukset ovat upean kiiltävät ja terveen näköiset. Moni hiusten värjäämisen lopettanut haikaileekin kaunista ja kiiltävää sävyä, muttei tahdo tyvikasvun vuoksi värjäyskierteeseen. Onko mitään mahdollisuutta saada sävytetyt hiukset ilman jatkuvaa kampaajalla ravaamista?

1. Kasvivärit

Ekokampaaja Minttu Laurila tekee vain kasvivärjäyksiä. Hänen mukaansa kasvivärin kiinnittyminen hiukseen toimii hiukan samoin kuin marketeissa myytävissä suoraväreissä. Kasvivärit ovat suoravärejä pitkäkestoisempia, mutta haalistuvat suoravärien tapaan hieman joka pesussa.

”Väri kiinnittyy hiuksen pintaan jättäen sen läpikuultavaksi, jolloin tyvikasvu ei erotu niin selvästi kuin niin sanotuilla synteettisillä väreillä värjätessä. Silloin asiakkaan ei tarvitse olla heti värjäämässä tyvikasvua piiloon”, Minttu Laurila Piparminttu Ekokampaamosta kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Raidat

Jos kasvivärjäys ei ole oma juttu, raidoilla saa luonnollisemman lopputuloksen kuin kampaajan synteettisillä hiusväreillä.

Raidoittamisessa omien hiusten väriä jää näkyviin, jolloin tyvikasvu ei erotu niin selvästi kuin kaikkien hiusten värjäyksessä.


3. Dippaus

On olemassa myös villejä raidoitustekniikoita, jotka eivät taatusti aiheuta tyvikasvua.

”Latvadippaus eli hiuslatvojen värjääminen ja muut vastaavat raidoitustekniikat eivät myöskään jätä näkyvää kasvurajaa”, Laurila vinkkaa.

Vierailija

Riippuu tietenkin siitä mistä syystä värjää, mutta jos värjää peittääkseen harmaita hiuksia niin nykyään löytyy parempi ratkaisu. Nimittäin harmaita hiuksia ehkäisevä lisäravinne, joka vaikuttaa hiusten väripigmenttituotantoon. Testattu on, ja tulos ylitti odotuksiani! https://sannaetna.blogspot.com/p/harmaat-hiukset.html

  • ylös 11
  • alas 9
Vierailija

Helppo tapa pidentää värjäys väliä on tyvisuihke. Pesun ja kuvauksen jälkeen suihkuttaa jakauksen kohdalle niin kyllä on harmaa tyvi piilossa.

  • ylös 3
  • alas 10
Sisältö jatkuu mainoksen alla