”En ihmettele, että minua on luultu teiniksi”, sanoo 45-vuotias Tanja Teikko. KK:n uudistumisleikissä hän sai Kim Basingerin kiharat ja oppi, että asia, jota hän luuli huonoksi puolekseen, olikin yksi parhaista.

Tanja Teikko on 45-vuotias taloushallinnon ammattilainen ja yrittäjä, jonka uusperheeseen kuuluvat puoliso ja kuusi lasta. Lapsista neljä on teini-iässä, eikä Tanja enää haluaisi, että häntä itseään luullaan teiniksi.

”Vuosien varrella moni on sanonut, että näytän ihan teini-ikäiseltä. Nuorisotyyli on tuntunut hauskalta, mutta nyt kun 50 ikävuotta lähestyy, minusta tuntuu ensimmäistä kertaa, että haluan näyttää aikuiselta”, Tanja sanoo.

”Pulmani on se, etten tiedä, millaiset hiukset tai vaatteet minulle sopisivat. En yhtään ihmettele, että minua on luultu teiniksi, sillä pukeudun aina kapeisiin farkkuihin ja tennareihin.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen


Jälkeen
Ennen
 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yllä olevasta kuvaparista näet ennen ja jälkeen -kuvat. Liu'uta kuvaa nuolimerkistä vasemmalle ja oikealle.

Tanja ihastui uuteen tyyliinsä ja oppi itsestään jotain aivan uuttakin.

”Rasvoittuvaa ihoani olen pitänyt ongelmana. Sain oivalluksen, kun meikkaja kertoi, ettei kasvojen ihon pidäkään olla mattapintainen. Kuultava iho on tätä päivää.”

Lue Kodin Kuvalehdestä 22/2020, kuinka Tanjan upea uusi tyyli toteutui ja millaisia vinkkejä hän sai meikkaaja Miia Ollulalta esimerkiksi rasvoittuvan ihon meikkiin ja kampaaja Nika Karppilalta hentojen hiusten laittamiseen. Voit lukea jutun myös digilehdestä täältä.

 

 

Kohta 50v.itsekin...

Höpsistä 😄. Ei 50v.mitään toimisto-/jakkupukutyyliä tarkoita. Nuoren näköinen hän on yhä, nyt kuitenkin pirteämpi uudessa lookissaan. Hiukset ja meikki👍

  • ylös 65
  • alas 5
Sisältö jatkuu mainoksen alla