Broilerivartaat

Broilerivartaat

1 kg broilerin fileetä
grillaukseen vartaita tai bambutikkuja

Marinadi
4 tl sitruunan kuorta
1 dl sitruunan mehua
1 dl rypsiöljyä
1 rkl hunajaa
3 valkosipulinkynttä
3 rkl hienonnettua tuoretta minttua
noin 1 tl chilijauhetta
sormisuolaa



Leikkaa fileet pituussuuntaan kolmeen osaan. Pujottele palat vartaisiin. Sekoita marinadiaineet ja kaada vartaita maustamaan. Anna makujen vetäytyä viileässä yön yli. Pyyhi valuva marinadi pois. Kypsennä kuumassa grillissä 10-15 minuuttia. Viimeistele kypsät vartaat sormisuolalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tarjoile inkiväärimajoneesin kanssa. Porsaanlihan ystäville voit samalla kertaa grillata myös possuvartaita!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Teksti Christina Aaltio, kuva Ullamaija Hänninen

Inkiväärimajoneesi

Possuvartaat

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla