Puolukkaviettelys

KK:n toimitus on lisännyt 428 reseptiä
OHJE Kiia Renko KUVA Arto Vuohelainen

Sokeri ja ruisleseet muuttuvat ihanan rapeiksi kuumalla pannulla. Kirpeät puolukat, kermavaahto ja kinuskikastike maistuvat niiden seurassa taivaalliselta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
15 minuuttia
Helppo

Puolukkaviettelys

Ainesosat

Vaiheet

  1. Paahda leseitä ja sokeria kuumalla, kuivalla pannulla. Älä polta. Murenna seos.
  2. Pyöryttele puolukat halutessasi sokerissa. Jaa puolukat annosmaljojen pohjille.
  3. Vaahdota kerma. Sekoita vaahto varovasti kinuskikastikkeen kanssa. Lusikoi kerma-kinuskiseos puolukoiden päälle. Ripottele pinnalle lesemuruja.