Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4-6
Keskivaikea
Kesäpappilan hätävara
Ainesosat
Vaiheet
- Jätä sivuun pari palaa raparperia koristelua varten.
- Valmista keitto. Pane kattilaan kaikki ainekset ja keitä hiljalleen noin 30 minuuttia. Siivilöi ja jäähdytä. Annostele keitto annosmaljojen pohjalle.
- Yhdistä keskenään rahka ja kevyesti vaahdotettu kerma. Mausta seos sokerilla. Annostele kermaseosta kiisselin päälle ja nosta maljat viileään.
- Leikkaa säästetyt raparperipalat ohuiksi siivuiksi. Kiehauta ne nopeasti seoksessa, jossa on 1 desi vettä ja 2 ruokalusikallista sokeria. Jäähdytä.
- Pane keksit pussiin ja murskaan ne kaulinta apuna käyttäen hienoksi.
- Viimeistele majat keksimurulla ja nosta pinnalle raparperisiivuja.