
Suolainen juusto ja kirpeä karpalo saavat toisistaan täydellisen parin rapeissa voitaikinakolmioissa.
Briejuusto-karpalokolmiot
Ainekset
Työvaiheet
- Sulata voitaikinalevyjä 15 minuuttia. Kauli taikinalevyjä hiukan ohuemmiksi. Leikkaa jokainen levy kolmeen osaan.
- Leikkaa jääkaappikylmä briejuusto 15 palaan. Laita voitaikinaneliöiden kulmiin juustopala ja teelusikallinen karpaloita. Taita levyt kolmioiksi ja painele reunat kiinni haarukalla. Voit käyttää vettä liimana.
- Laita kolmiot uunipellille, joka on vuorattu leivinpaperilla. Voitele piiraat vatkatulla kananmunalla ja ripottele pintaan mantelilastuja.
- Paista piiraita 225 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä ja koristele tomusokerilla.