
Kakku vain paranee vanhetessaan.
Banaani-suklaakakku
Ainekset
Työvaiheet
- Sekoita pehmenneen margariinin joukkoon ruokosokeri. Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan.
- Soseuta banaanit. Leikkaa suklaa ja pähkinät karkeaksi rouheeksi. Sekoita joukkoon. Levitä taikina leivitettyyn, irtopohjaiseen kakkuvuokaan.
- Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 1 tunti. Irrota kakku vuoasta hetki uunista oton jälkeen.
- Tee kastike. Sekoita aineet yhteen ja tarjoile banaani-suklaakakun lisänä.
Vinkki! Voit tarjota kakun heti tai vasta 5 päivän kuluttua. Maku ja rakenne mehevöityvät, kun säilytät kakun muovipussiin käärittynä.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.