
Mousse on kiitollinen jälkiruoka, koska sen voi tehdä jääkaappiin jo edellisenä päivänä.
Passionhedelmämousse
Ainekset
Työvaiheet
- Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi. Säilytä hetki jääkaapissa.
- Halkaise passionhedelmät ja irrota hedelmäliha. Sekoita ja purista mehu talteen. Sekoita kondensoitu maito ja hedelmämehu hyvin sekaisin. Sekoita kermavaahdon kanssa varovasti yhteen.
- Jaa jälkiruoka kauniisiin laseihin tai jälkiruokamaljoihin. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai mielellään yön yli.
- Halkaise koristeluun tarkoitettu passionhedelmä ja irrota hedelmäliha kuorista. Lusikoi maljojen päälle. Laita halutessasi yrttejä koristeeksi.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.