14:45 | 11.9.2018
Pihlajanmarjafudge
Imelän kirpeä fudge hemmottelee makeannälkäistä.
Kotikeittiön karkkitehtaassa ei käytetä lisäaineita! Upean kirpeät pihlajanmarjat sekoitetaan sellaisenaan pehmeän fudgen joukkoon. Luvassa on täydellinen makuelämys.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
60 palaa
35 min + jäähdytys 6 t
Helppo
Pihlajanmarjafudge
Ainesosat
Vaiheet
- Yhdistä paksupohjaisessa kattilassa kondensoitu maito, maito, fariinisokeri ja vaniljasokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja anna porista hiljalleen noin 15 minuuttia, kunnes seos sakenee.
- Nosta kattila liedeltä ja lisää joukkoon paloiteltu voi. Sekoita, kunnes voi sulaa. Jatka sekoittamista 10 minuuttia, kunnes seos jäähtyy 90-asteiseksi ja paksuuntuu.
- Sekoita vesitilkkaan tomusokeri ja lisää se nopeasti sekoittaen fudgeen. Lisää suola ja pihlajanmarjat.
- Kaada pehmeä seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Nosta jääkaappiin vähintään kuudeksi tunniksi.
- Leikkaa terävällä veitsellä paloiksi.
Vinkki! Fudge säilyy noin kaksi viikkoa kannellisessa astiassa jääkaapissa.