
Kauniisiin rasioihin pakatut makeiset ovat mieluinen tuliainen.
Kaneli-maitosuklaatryffelit
Ainekset
Työvaiheet
- Paloittele suklaa kulhoon. Kiehauta kattilassa kerma, kanelitangot ja sokeri. Ota kattila pois levyltä ja anna maustua noin 15 minuuttia.
- Kiehauta kerma uudelleen ja siivilöi se suklaan päälle. Sekoita tasaiseksi. Sekoita voi ja omenamehu suklaaseokseen. Kaada suklaaseos pursotinpussiin tai vuokaan. Pursota tankoja leivinpaperin päälle.
- Anna tankojen tai vuoan jähmettyä kylmässä.
- Leikkaa tryffelitangot paloiksi tai ota vuoasta lusikalla paloja ja pyörittele ne palloiksi. Kierittele lopuksi kaakaojauheessa tai raastetussa suklaassa.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.