Porkkanat maistuvat grillatun kalan tai lihan lisukkeena.
Pinjansiemenporkkanat
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori porkkanat ja leikkaa vinoiksi viipaleiksi. Keitä porkkanat vähässä, suolalla maustetussa vedessä napakoiksi. Voit keittää porkkanat hyvissä ajoin ja säilyttää jääkaapissa.
- Kuori ja hienonna valkosipuli. Paista valkosipulia pannussa öljy-voiseoksessa noin minuutti, koko ajan käännellen. Lisää valutetut porkkanat pannulle ja jatka paistamista, kunnes porkkanat saavat hieman väriä. Valuta päälle hunajaa ja sekoita.
- Mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä. Viimeistele pinjansiemenillä. Tarjoa porkkanat lämpimänä lisäkkeenä.
Kuulostaa hyvältä! Ohra varmaankin sekoitetaan myös täytteen joukkoon? :)
Sienitäyte. Sienitäytteet ovat olleet perheemme ja sukumme reseptivarastossa. Äitini on loistava kokki.
Lapsesta asti sain seurata hänen ruuanlaittoaan. Hän oli mestari.