
Nachopellin tekemiseen menee vain muutama minuutti. Ruokaisa papu-jauhelihakastike ei kaipaa juustokastiketta, pelkkä uunissa paahtunut juusto riittää. Nappaa kaupasta pyöreäreunaiset nachot, koska ne pysyvät paremmin ehjinä herkkulastin alla.
Nachopelti ja avokadodippi
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Halkaise paprika, poista siemenet ja valkoiset kalvot. Viipaloi puolikkaat.
- Ruskista jauheliha kuumalla pannulla omassa rasvassaan. Lisää sipulit ja anna kuullottua. Kumoa valutetut ja huuhdotut pavut sekä salsakastike joukkoon. Kiehauta. Lisää paprikat.
- Levitä maissilastut pellille leivinpaperin päälle. Lusikoi päälle jauheliha-papuseos.
- Ripottele päälle juustoraaste.
- Kuorruta 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Ripottele päälle tuoretta korianteria ja jalapenoja.
- Tarjoa lisukkeena avokadodippiä.
Avokadodippi
- Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmäliha lautaselle. Murskaa avokadot haarukalla ja siirrä kulhoon. Halkaise limetit ja purista mehu avokadojen päälle.
- Leikkaa tomaatti pieniksi kuutioiksi. Hienonna korianteri.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään. Tarkista maku.
Vinkki! Jaa dippi pieniin kulhoihin, joista jokainen voi napata yhden lautaselleen nachojen lisukkeeksi.