
Sopivan tulinen salsa antaa lisäpotkua hodareille. Korianterin voi vaihtaa myös lehtipersiljaan.
Ruishodarit ja tomaatti-ananassalsa
Ainekset
Työvaiheet
- Valmista ensin salsa. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna korianteri.
- Halkaise chili, kopauta siemenet pois ja hienonna. Kuori ananas, leikkaa kova keskiosa pois ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
- Yhdistä tomaatti, ananas, chili, punasipuli ja korianteri. Mausta öljyllä, suolalla ja pippurilla. Laita kylmään maustumaan.
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Laita ruispalojen pohjat uunipellille ja aseta niiden päälle yksi nakki sekä juustoraastetta. Laita uuniin myös ruispalojen kannet ilman täytettä.
- Anna juuston sulaa uunissa ja nakkien kuumentua noin viisi minuuttia. Varo polttamasta leipiä. Lusikoi salsaa nakkien päälle, aseta kansi päälle ja kiinnitä tikulla.