Hasselpähkinäkeksit

KK:n toimitus on lisännyt 428 reseptiä
Lämpimät pähkinäkeksit maistuvat mahtavilta kylmän maidon kanssa.
Resepti Kaisa Nieminen Kuva Sami Repo

Helpot pähkinäkeksit voi pakastaa ja sulattaa vaikka yksi kerrallaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
40 kpl
20 min
Helppo

Hasselpähkinäkeksit

Ainesosat

Vaiheet

  1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna ja vatkaa hyvin. Lisää siirappi ja mausteet voivaahtoon. Sekoita sooda vehnäjauhoihin ja sekoita taikinaan. Lisää kermaviili ja sekoita hyvin.
  2. Pyöritä taikinasta pieniä palloja ja laita pellille. Muista jättää paistovara. Paina jokaisen pallon keskelle kokonainen hasselpähkinä.
  3. Paista kauniin ruskeiksi uunin keskitasolla 200 asteessa noin 10–12 minuuttia.