Juhlava papusalaatti

Käyttäjä9628 on lisännyt 837 reseptiä
Vuonankaali ja kevätsipuli raikastavat papusalaatin.
Resepti Kiia Renko Kuva Sami Repo

Säilyke- ja pakastepavuista saa marinoimalla maukkaan salaatin juhlapöytään. Salaatin voi valmistaa jääkaappiin odottamaan päivää aikaisemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
noin 15
30 min + papujen marinointi
Helppo

Juhlava papusalaatti

Ainesosat

Vaiheet

  1. Valuta purkkipavuista liemi siivilässä. Kiehauta pakastepapuja muutama minuutti kiehuvassa vedessä. Huuhtele kylmän veden alla ja siivilöi.
  2. Sekoita marinadiaineet ja laita pavut marinoitumaan kulhoon jääkaappiin yön yli. Sekoita hyvin. Leikkaa ananaspalat vielä pienemmiksi. Paloittele paprika ja silppua sipulit varsineen. Leikkaa feta paloiksi.
  3. Sekoita muut salaattiaineet paitsi salaatinlehdet juhlia edeltävänä iltana. Peitä kulho muovilla ja säilytä jääkaapissa. Vähän ennen tarjoilua sekoita salaatinlehdet salaattiin. Tarjoa jugurttikastikkeen kanssa.

Jugurttikastike

  1. Sekoita kaikki kastikeaineet yhteen. Tarkista maku ja lisää halutessasi  mausteita tai balsamicoa.
  2. Säilytä jääkaapissa peitettynä.