11:54 | 30.11.2014
Juhlava papusalaatti
Vuonankaali ja kevätsipuli raikastavat papusalaatin.
Säilyke- ja pakastepavuista saa marinoimalla maukkaan salaatin juhlapöytään. Salaatin voi valmistaa jääkaappiin odottamaan päivää aikaisemmin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
noin 15
30 min + papujen marinointi
Helppo
Juhlava papusalaatti
Ainesosat
Vaiheet
- Valuta purkkipavuista liemi siivilässä. Kiehauta pakastepapuja muutama minuutti kiehuvassa vedessä. Huuhtele kylmän veden alla ja siivilöi.
- Sekoita marinadiaineet ja laita pavut marinoitumaan kulhoon jääkaappiin yön yli. Sekoita hyvin. Leikkaa ananaspalat vielä pienemmiksi. Paloittele paprika ja silppua sipulit varsineen. Leikkaa feta paloiksi.
- Sekoita muut salaattiaineet paitsi salaatinlehdet juhlia edeltävänä iltana. Peitä kulho muovilla ja säilytä jääkaapissa. Vähän ennen tarjoilua sekoita salaatinlehdet salaattiin. Tarjoa jugurttikastikkeen kanssa.
Jugurttikastike
- Sekoita kaikki kastikeaineet yhteen. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita tai balsamicoa.
- Säilytä jääkaapissa peitettynä.