Aitojen kukkien koristama vaniljakakku lupaa makeaa mahan täydeltä: täytteessä maistuvat sitruuna, suklaa ja vanilja.
Vaniljakakun kasaaminen
Työvaiheet
- Vuoraa kakkuvuoka talouskelmulla.
- Laita se kakkukerros alimmaiseksi, jonka haluat jäävän kakun päällimmäiseksi. Kostuta Spritella.
- Lisää puolet mansikkamoussesta ja laita seuraava kakkukerros sen päälle.
- Levitä kaikki suklaamousse ja laita seuraava kakkukerros sen päälle.
- Levitä päälle loput mansikkamoussesta. Laita vielä viimeinen kakkukerros moussen päälle ja kostuta viimeinenkin pohja Spritella.
- Päällystä kakku kelmulla ja laita hyytymään jääkaappiin yön yli.
- Käännä kakku varovasti tarjoilulautasen päälle ylösalaisin. Poista vuoka ja kelmut kakun päältä.