Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
Noin 24 kpl

Juustokolmiot

Ainekset

Täyte
150
g
gryere-juustoa
1
dl
pieniä kapriksia
Pintaan
1
dl
pinjansiemeniä

Työvaiheet

  1. Leivo ensin leipätaikina.
  2. Jaa kohonnut taikina kahteen osaan. Vaivaa taikinaa hetki pöydällä. Jaa neljään osaan.
  3. Raasta täytettä varten juusto karkeaksi raasteeksi.
  4. Kauli taikinapaloista noin 25 senttiä halkaisijaltaan olevat ympyrät. Tasoita reunat taikinapyörällä.
  5. Nosta kaulittu taikina leivinpaperille. Ripottele puolet juustoraasteesta ja kapriksista levylle. Nosta pyöreä kansi täytteen päälle. Nipistä reunat kiinni. Ajele taikinapyörällä ympyrät kolmioiksi niin, että leipä pysyy koossa. Valmista toinen leipä samaan tapaan. Nostata leivinliinan alla noin 20 minuuttia.
  6. Ripottele pintaan pinjansiemeniä. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla tai molemmat yhtäaikaa kahdella pellillä kiertoilmauunissa, noin 20 minuuttia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla