
Mehevä katkarapukastike
Ainekset
Työvaiheet
-
Sulata katkaravut. Viipaloi sienet, kuori ja silppua sipuli sekä valkosipulinkynnet.
-
Kuumenna rasvaa kattilassa ja kuullota sipuleita muutama minuutti. Sekoita joukkoon sienet ja jatka kypsennystä muutama minuutti.
-
Ripottele päälle jauhot, sekoita ja kaada vesi kattilaan. Lisää liemikuutio ja sekoittele, kunnes kastike kiehahtaa.
-
Mausta pippurilla ja timjamilla. Keitä hiljalleen muutama minuutti.
-
Lisää tuorejuusto ja sekoita, kunnes se on sulanut. Mausta makusi mukaan sitruunamehulla.
-
Kääntele sekaan lopuksi sulaneet ja valutetut katkaravut. Kuumenna kiehuvaksi, mutta älä keitä enää, jotta ravut eivät sitkisty. Ripottele päälle tillisilppu ja tarjoa kastike pastan kanssa.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/