
Paista sorsanrinta ensin nopeasti pannulla ja kypsennä uunissa.
Salvialla maustettua sorsanrintaa
Ainekset
Työvaiheet
- Ota sorsat huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen valmistusta. Kuumenna voi paistinpannulla ja ruskista lihat pannulla molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Nosta lihat valurautapataan ja lisää joukkoon lihaliemi, salvianlehdet ja kerma. Kypsennä uunissa 150 asteessa 2 tuntia.
- Nosta lihat padasta ja kääräise alumiinifolioon. Tee kastike. Siivilöi paistoliemi ja kaada kattilaan. Murustele joukkoon mustapekka-tuorejuusto. Kiehauta. Lisää joukkoon tumma suuruste, kiehauta ja keitä pari minuuttia. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla.
- Lisää kastikkeen joukkoon hienonnettu persilja. Tarjoa liha ja kastike keitettyjen perunoiden ja porkkanoiden kanssa.
Miksi niin hieno raaka-aine kuin sorsanrinta pitää paistaa yli? Makuasiahan se tietysti on, mutta kokeilkaa ihmeessä roseepintaa sisälle. Saatatte yllättyä.