13:05 | 15.9.2011
Murea karjalanpaisti
Paketista karjalanpaistia saa edullista ruokaa. Kypsyminen vie aikaa, mutta ateria syntyy melkein itsestään. Lihasta tulee mureaa, kun sen antaa lämmetä huoneenlämpöiseksi ennen ruskistusta.
Karjalanpaisti on klassikkoruoka, joka kuuluu usein pitopöytään ja juhliin. Koska tahansa sitä tarjotaankin, uskolliset ystävät ilahtuvat aina yhtä paljon.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
30 min + kypsennys 3 t
Helppo
Murea karjalanpaisti
Ainesosat
Vaiheet
- Kuori ja lohko sipulit. Kuori ja paloittele porkkanat reiluiksi paloiksi. Ruskista lihapalat ja kasvikset pienissä erissä.
- Sekoita ainekset padassa. Kaada päälle vettä sen verran, että lihat juuri ja juuri peittyvät.
- Kypsennä 125 asteessa vähintään 3 tuntia, mieluiten yön yli. Peitä halutessasi kypsymisen loppuvaiheessa kannella.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunamuusin kanssa.
Vinkki! Pyydä kaupasta ydinluita mukaan ja anna niiden muhia padassa karjalanpaistin kanssa.