Karjalanpaisti

KK:n toimitus on lisännyt 428 reseptiä
OHJE Anu Brask KUVA Anna Huovinen

Karjalanpaisti on rakastettu klassikko ja iki-ihana lohturuoka. Tarjoa karjalanpaistin kanssa karjalanpiirakoita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
2 t
Keskivaikea

Karjalanpaisti

Ainesosat

Vaiheet

  1. Nosta lihat huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruuanlaittoa. Kuumenna uuni 250 asteeseen.
  2. Suikaloi sipuli. Lado vuokaan lihat, sipulit, laakerinlehti ja pippurit. Nosta vuoka kuumaan uuniin 20 minuutiksi. Käännä lihoja 10 minuutin kuluttua. Kaada vuokaan kuuma vesi ja lisää suola. Sekoita.
  3. Laske uunin lämpötila 150 asteeseen ja kypsytä paistia 1 tunti ja 40 minuuttia.
  4. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja karjalanpiirakoiden kanssa.