
Karjalanpaisti on klassikkoruoka, joka kuuluu usein pitopöytään ja juhliin. Koska tahansa sitä tarjotaankin, uskolliset ystävät ilahtuvat aina yhtä paljon.
Murea karjalanpaisti
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja lohko sipulit. Kuori ja paloittele porkkanat reiluiksi paloiksi. Ruskista lihapalat ja kasvikset pienissä erissä.
- Sekoita ainekset padassa. Kaada päälle vettä sen verran, että lihat juuri ja juuri peittyvät.
- Kypsennä 125 asteessa vähintään 3 tuntia, mieluiten yön yli. Peitä halutessasi kypsymisen loppuvaiheessa kannella.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunamuusin kanssa.
Vinkki! Pyydä kaupasta ydinluita mukaan ja anna niiden muhia padassa karjalanpaistin kanssa.
Maustepippuria????
Totta kai maustepippuria!
On paras ohje