
Syötävällä kimalteella koristeltu kääretorttu tuo ripauksen säihkettä arkisen aherruksen keskelle.
Valkosuklaa-passionkääretorttu
Ainekset
Työvaiheet
Vaahdota munat ja sokeri paksuksi vaahdoksi. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe. Siivilöi ne muna-sokerivaahtoon. Sekoita taikina tasaiseksi kaapimella varovasti nostellen.
Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista kakkulevyä 200-asteisessa uunissa noin 7 minuuttia.
Kumoa kakkulevy sokeroidulle leivinpaperille saman tien. Irrota pohjapaperi. Anna jäähtyä.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta se tomusokerilla. Jaa vaahto kahteen astiaan.
Rouhi valkosuklaa. Halkaise passionhedelmät ja kaavi hedelmäliha lusikalla. Sekoita suklaarouhe ja passionhedelmän sisus puoleen kermavaahdosta.
Levitä maustettu kermavaahto kakkulevylle. Kääri rullaksi.
Nosta kääretorttu tarjoiluvadille. Levitä maustamaton kermavaahto tortun pinnalle. Koristele kultaisilla koristerakeilla ja syötävällä glitterillä.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.