
Jäädytetty, ihanan raikas mangokakku valmistuu helposti tuorejuustosta ja rahkasta.
Jäädytetty mangokakku
Ainekset
Työvaiheet
Jäädytetyn mangotortun voi valmistaa pakkaseen vaikka viikkoa ennen h-hetkeä.
Pingota tai leikkaa leivinpaperi 24-senttisen irtopohjavuoan pohjalle.
Murskaa keksit ja sekoita yhteen voisulan kanssa. Painele keksipohja vuoan pohjalle ja anna kovettua täytteen valmistuksen ajan jääkaapissa.
Vaahdota kerma hyvin löysäksi vaahdoksi. Notkista tuorejuusto lusikalla.
Soseuta sulatetut mangokuutiot sauvasekoittimella.
Sekoita kaikki täyteaineet yhteen sähkövatkaimella. Massa saa jäädä pehmeäksi mutta kiinteäksi.
Kaada täyte vuokaan keksipohjan päälle. Peitä vuoka foliolla ja anna jäätyä yön yli pakastimessa.
Ota torttu sulamaan puolisen tuntia ennen tarjoilua.
Koristele pinta. Vaahdota kerma ja sokeri. Levitä tortun päälle.
Kuori mango ja leikkaa siitä veitsellä parin sentin levyisiä, ohuita nauhoja.
Asettele mangonauhat tortun päälle.
Leikkaa tortun reunat irti kakkuvuoasta veitsenterällä.
Nosta tarjoiluvadille.