
Suklainen vai vaniljainen cupcake? Suklaakuorrutuksella vai pastellikuorrutuksella? Kas siinäpä herkullinen pulma!
Suklainen cupcake koristaa pöydän ja maistuu kaikille
Ainekset
Työvaiheet
Lämmitä uuni 175 asteeseen. Asettele muffinivuoat pellille.
Vatkaa munat ja sokeri keskenään. Sulata voi, lisää siihen maito ja kaada seos muna-sokeritaikinaan. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele ne varovasti taikinaan.
Täytä vuoat taikinalla, mutta jätä vuoan yläreunaan tyhjää kohoamisvaraa. Paista uunin keskitasolla 15 minuuttia.
Kauli sokerimassa ohueksi levyksi ja paina siitä muoteilla mieleisiäsi kuvioita, esimerkiksi kukkia. Kiinnitä hopeakuula kukan keskelle vesitipan avulla.
Levitä tai pursota suklaakuorrutetta tai pastellikuorrutetta kuppikakkujen päälle. Aloita ulkoreunasta ja etene kohti keskustaa. Koristele strösseleillä.
Vinkki! Maista myös vaniljaista cupcakea.