Karppaaja tekee kinkun kuorrutteen sinapista ja mantelirouheesta.
Karppaaja tekee kinkun kuorrutteen sinapista ja mantelirouheesta.

Vähähiilihydraattista ruokavaliota nauttivan ei tarvitse jäädä ilman herkkuja joulunakaan. Katso upeat, lääkäri Antti Heikkilän tarkistamat ohjeemme.

Lohta, kinkkua ja juustoja. Karppaaja saa syödä samoja herkkuja kuin muutkin, mutta toki sokereiden ja perunan kanssa pitää olla tarkkana. Kokosimme karppaajille sopivan joulumenun ja sen ohjeet tarkisti ja korjasi lääkäri Antti Heikkilä.Häneltä itseltään on ilmestynyt vähähiilihydraattisia herkkuja sisältävä kirja Pellingin joulu (Rasalas).

Alkuruuat

Silakat smetanassa
Konjakkilohi
Pähkinäinen coleslaw-salaatti
Hunajainen lammassalaatti

Pääruuat

Karjalanpaisti
Täytetty lampaanfilee
Pestolohi
Täytetty paprika

Jälkiruuat

Tyrnilassi
Kookos-limettijäädyke
Juustotarjotin

Lisää Kodin Kuvalehden joulu -artikkeleita

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla