6 annosta

500 g naudan paistijauhelihaa
1 dl vettä
2 rkl tomaattisosetta
1-2 tl hunajaa
1 dl korppujauhoja
1 pieni punasipuli
1 valkosipulin kynsi
1-2 tl suolaa
1 tl oreganoa
1 tl paprikajauhetta
2 munaa

Fetajuustotäyte
100 g murennettua fetajuustoa
1 dl hienonnettua aurinkokuivattua tomaattia
2-3 rkl hienonnettua ruohosipulia
½ dl pilkottuja kivettömiä oliiveja

---

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

1. Sekoita kulhossa vesi, tomaattisose, hunaja, korppujauhot, silputtu sipuli, valkosipulinkynsi sekä mausteet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Anna seoksen turvota hetki. Sekoita joukkoon jauheliha sekä munat. Sekoita tasaiseksi mureketaikinaksi.

3. Levitä murekemassa kostutetuilla käsillä leivinpaperille pellille noin sentin paksuiseksi levyksi.

4. Sekoita fetajuuston joukkoon muut täytteen aineet. Levitä täyte murekelevyn pinnalle.
Kääri taikina leivinpaperin avulla rullalle. Nosta rulla ilman paperia voideltuun uunivuokaan.
Paista mureketta 225 asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa perunasoseen ja vihersalaatin kanssa.

Ohje Sari Nieminen, Kausala

Sisältö jatkuu mainoksen alla