Villasukkien neulominen tekee omasta ja toisten elämästä parempaa. Tästä syksystä voi tulla erityisen lämmin sukkasyksy, kun liityt Kodin Kuvalehden uuteen villasukkakouluun Facebookissa.

  1. Sukittaja on sellainen ihana ihminen, joka juoksuttaa villalankaa puikoilla ja ajattelee kauniisti hänestä, jonka jalkojen lämmikkeeksi kulloinkin neuloo. Kaikkien elämässä pitäisi olla sukittaja. Nyt sinäkin voit ryhtyä sellaiseksi, jos et jo ole!
  2. Neulomalla murheet kevenevät. Kuten kaikki sukittajat jo tietävät: neulominen lisää onnellisuutta eli edistää mielenterveyttä. Villasukilla voit ilostuttaa ja lohduttaa toisia, mutta neulomalla voit purkaa myös omia ilojasi ja surujasi. Miksipä et siis opettelisi tätä harrastusta?
  3. Neulominen rentouttaa, lisää luovuutta ja virkistää mieltä. Vaikutus alkaa jo lankojen hypistelystä ja neulomisen sunnittelusta. Jännitys ja stressi vähenevät neulomalla.
  4. Jäikö koulun kässätunnilta traumoja? Kammottaako kantapää? Huoli pois! Kodin Kuvalehden villasukkakoulussa opit varmasti neulomaan sukat. Etenemme syksyn mittaan hitaasti mutta varmasti vaihe vaiheelta varresta varpaisiin. Suuri Käsityö -lehden päätoimittaja Outi Hakkarainen on laatinut jokaisesta vaiheesta helppotajuiset ohjeet. Kantapään ja muut kimurantit kohdat kertaamme myös opetusvideoiden avulla.
  5. Neulominen on ihanaa, ja yhdessä neulominen se vasta ihanaa onkin! Liittymällä KK:n villasukkakouluun Facebookissa pääset osaksi iloisten neulojien yhteisöä. Voit kysyä neuvoa, jakaa onnistumisesi, inspiroitua muiden taidoista ja tsempata muita.
  6. Tarjolla villasukkaunelmia! Opettelemme villasukkakoulussa neulomaan ensin helpon perussukan. Kokeneemmille tarjoamme myös haastavampia ideoita sekä ihania kirjoneule- ja palmikkomalleja. Lisäksi jaamme ryhmässä pro-vinkkejä ja kikkoja, joilla neulominen helpottuu ja jäljestä tulee entistä siistimpää.
  7. Ryhmässä pääset osallistumaan moniin haasteisiin ja arvontoihin, joista voit voittaa kivoja palkintoja, kuten Kodin Kuvalehden uuden Ihanat villasukat – 40 upeaa ohjetta -erikoisjulkaisun, lippuja käsityömessuille, lahjakortteja lankakauppaan, neulekirjoja...
  8. Kaikki Kodin Kuvalehden villasukkakoulu -ryhmään liittyvät saavat alennuskoodin, jolla saa Novitaknits.com-verkkokaupasta 20 prosentin alennuksen ostoksista. Lisäksi lokakuun aikana ryhmään liittyneiden kesken arvotaan verkkokauppaan kymmenen lahjakorttia (arvo 25 euroa/lahjakortti) sekä neulontakirjapalkintoja.

Liity siis Facebookissa oitis Kodin Kuvalehden villasukkakoulu -ryhmään! Pääset ryhmään tästä linkistä. Tästä tulee lämpöinen sukkasyksy!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla