Minna Rintala, 45, on Jyväskylässä asuva kukkakauppias.  Perheeseen kuuluvat puoliso Pasi sekä Minna lapset Erika, 20, ja Akseli, 15, ja Pasin lapset sekä Akselin sisarukset.  ”Jos lapsuuden kotitalossa ei olisi ollut kukkakauppaa ja jos en olisi ajanut autoani ojaan, olisinkohan tässä, kukkakauppiaana ja Pasin vaimona”, Minna miettii.
Minna Rintala, 45, on Jyväskylässä asuva kukkakauppias. Perheeseen kuuluvat puoliso Pasi sekä Minna lapset Erika, 20, ja Akseli, 15, ja Pasin lapset sekä Akselin sisarukset. ”Jos lapsuuden kotitalossa ei olisi ollut kukkakauppaa ja jos en olisi ajanut autoani ojaan, olisinkohan tässä, kukkakauppiaana ja Pasin vaimona”, Minna miettii.

Minna Rintalalla oli kaksi haavetta: kukkakauppa ja äidiksi tulo. Ne onnistuivat, parisuhteet eivät. Sitten tuli Pasi, josta Minna melkein joutui luopumaan.

”Kuten aina, olimme taas lähteneet liikkeelle viime tingassa. Hermoilin, sillä oli helmikuinen talvikeli, autossa lapseni Erika ja Akseli ja alla huonot renkaat. Navigaattori olisi ollut tarpeen kuusivuotissyntymäpäiville ajaessa, mutta minulla ei sellaista...

Call-to-action avainsana
tilaa
Sisältö jatkuu mainoksen alla