”Kyllä siinä huolen häivä kävi, kun poika alkoi seurustella julkisuuden henkilön kanssa”, juontaja Vappu Pimiän appiukko Jorma Huuhtanen myöntää.  Mutta äkkiä selvisi, että Vappu olikin ”aivan tavallinen”.

Kelan ex-pääjohtaja Jorma Huuhtanen ei suoranaisesti riemastunut, kun hän kuuli, että hänen Teemu-pojallaan on sutinaa juontaja Vappu Pimiän kanssa.

”Se oli pääsiäisen jälkeen 2010, kun Vapulla ja vanhemmalla pojallamme Teemulla oli ensimmäisen kerran säpinää. He olivat olleet Tahkolla, ja nuorempi poikamme Samulikin oli ollut paikalla. Hän raportoi tuoreeltaan minulle ja Marjatta-äidilleen. Ensimmäinen ajatukseni oli, että voi herrajumala.

Myönnän, että kyllä siinä huolen häivä käy, kun poika alkaa seurustella julkisuuden henkilön kanssa. Iltapäivälehtien perusteella julkisuuden ihmisille tapahtuu vaikka vallan mitä, joka ei mene jakeluun tällaiselle tasaisemmalle kulkijalle.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Asiat selvisivät kuitenkin heti, kun Jorma tapasi Vapun ensimmäisen kerran.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Vappu on arkiasioissa aivan tavallinen.”

”Emmehän me Vapun oikeasta elämästä mitään tienneet. Tunsimme vain julkisen Vapun. Vappu on arkiasioissa aivan tavallinen.”

”Teemu toi Vapun meille rapujuhliin elokuussa 2012. Minä sitten pidin maljapuheen ja toivotin hänet tervetulleeksi. Sanoin, että luulin Vapun tulleen pyytämään minua Tanssii tähtien kanssa -kisaan, ja se viimeistään laukaisi jännityksen. Sitten otettiin toinen drinksu.”

Miten Vappu muistaa parisuhteensa alun ja ensitapaamisen appivanhempiensa kanssa? Millaiset välit heillä on nyt? Mistä he kinaavat? Entä mitkä yhteiset hetket ovat parhaita? 

Lue koko haastattelu Kodin Kuvalehdestä 5/2018. Voit lukea jutun myös digilehdestä sekä ilmaisena tähtiartikkelina, jos olet tilaaja tai teet kuukauden maksuttoman koetilauksen täällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla