”Tytär pääsi oikikseen, lääkikseen ja teatterikorkeaan. Pliis sanokaa mitä valitsen? Tai siis mitä tyttäreni valitsee?”
”Tytär pääsi oikikseen, lääkikseen ja teatterikorkeaan. Pliis sanokaa mitä valitsen? Tai siis mitä tyttäreni valitsee?”

Kopioi tästä Facebook-päivitykset, joilla luot itsestäsi täydellisen naisen myös kesällä. 

1. "Olen vain niin kiitollinen! Kahdeksan ällää! En yhtään ymmärrä, mistä lapseni on lahjansa perinyt. Tästä se kesä alkaa!"

2. "Viimeinen työpäivä. Lapset olivat tehneet yllätysillalliseksi hirvikeiton. Ne tyypit. <3" 

3. "Ystävät, nyt on raskasta. Vanhemmuus on niin haastavaa, kun tytär on päässyt oikikseen, lääkikseen ja teatterikorkeaan. Englanninkielisen kauppiksen puolesta taas puhuu se, että siellä olisi myös ranskan jatkoerikoiskurssi geriatriasta: tytär voisi vihdoin hyödyntää Ranskassa viettämiämme vuosia ja yhdistää opintoihinsa vapaaehtoistyöstä syttyneen intohimonsa suomalaisen vanhustenhoidon kehittämiseen. Pliis sanokaa mitä valitsen? Tai siis mitä tyttäreni valitsee?"

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4. "28. hääpäivä. Löysin olohuoneesta yllärinä Tillanderin paketin. Kortissa luki: Ihanaa, että olet. Mukana oli omakustannekirja yhteisistä vuosistamme: kuvia maailmanympärimatkoilta ja sukellusreissuilta. On se kulta!"

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. "Takana perinteinen kulttuurikierros: Kuhmon kamarimusiikki, Nauvon kamarimusiikkipäivät, Suvisoitto, Oopperajuhlat, Pori Jazz, Flow ja Ultra Bran kaikki paluukeikat. Ja tietenkin meidän lasten lemppari: Mäntän kuvataideviikot. Mikä noista on muuten teidän lasten suosikki?" 

6. "Voi apua, miksi mun täytyy olla ihminen, joka elää aina herkemmin ja vahvemmin kuin muut? Ennen aamu-uintia poikkesin metsään meditoimaan ja keräsin samalla huomaamattani kymmenen ämpärillistä mustikoita! Elin vaan jotenkin niin hetkessä!" 

7. "Huhuu, lähteekö kukaan mukaan heinäkuun hidastamishaasteeseen? Itse aloitin eilen. Avasin silmäni aamulla hitaasti, kävelin kahvikoneelle hitaasti ja sanoin miehelle hitaasti huooo-mennn-taaa. Energiat virtaavat nyt todella jännästi. Voi johtua myös piharatamosmoothiesta, jonka söin lounaaksi."

8. "Maailman paras anoppi seitsemän siskonsa kanssa tulossa tänään yhteiselle sukuhuvilalle! Pyöräytin juuri yksin hiilihydraatittoman karjalaisen pitopöydän oman puutarhan antimista ja nautin joka sekunnista. Miesparka ahertaa kaupungissa yksin töissä, kun minä ja lapset täällä vaan lataillaan akkuja. Kiitos kulta kun jaksat! Pus!" 

9. "Kesäraivausta vanhempien ullakolla. Löysin kouluaikaiset stipendini, piirustus-, yksinlaulu- ja Maitokannu-urheilukisan mitalit, diplomit, hymypatsaat, mallikansion, novellikokoelman ja uimamerkit. Löysin myös rippipukuni. Sujahti päälle! Kiitos äiti, kun et heitä mitään pois!"

10. "Mustikkahillot purkitettu koko suvulle isoäidin reseptin mukaan! Rapujuhlat tällä kertaa pienimuotoisesti, mukaan vain 52 lähintä sydänystävää."

11. "Illalla kuohuviinilasillisella äidin kanssa laiturilla. Isoja keskusteluja. Olin niin kiitollinen, että silmästä tirahti kyynel vuohenjuustosalaattiin. Kunpa minusta tulisi vanhana yhtä viisas ja kaunis äidistä! Meitähän on luultu siskoiksikin."

12. "Kesän kolmas triathlon takana. Nyt on energiavarastot ladattu tulevia työhaasteita varten! Syyskuu, tule jo!"

Sisältö jatkuu mainoksen alla