Kalenterin kanteen valittiin Sanna-Mari Tervon ottama kuva Patvinsuolta.
Kalenterin kanteen valittiin Sanna-Mari Tervon ottama kuva Patvinsuolta.

KK:n lukijoiden luontokuvat koristavat seinäkalenteria, jolla pysyt ajan tasalla koko vuoden 2017.

Pyysimme lukijoitamme lähettämään kalenteriin tarjolle luontokuvia eri kuukausilta. Kiitos kaikille kuvia lähettäneille! Suomen kaunis luonto vuodenaikoineen suorastaan tulvi KK:n toimitukseen.

Printtaa itsellesi koko kalenteri tai sivut kuukausi kerrallaan sivun alalaidassa olevasta linkistä.

Lehden raati, johon kuuluivat päätoimittaja Minna McGill, AD Taru Castrén, graafikko Anu Salo sekä valokuvaaja Mikko Hannula, kävi kuvat huolella läpi. Taru Castrén kertoo, että kuvia tuli runsaasti ja niiden läpikäyminen sai raadin hyvälle mielelle, niin kauniita ne kaikki olivat.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Hienoa oli, että mukana oli sekä lähikuvia että laajoja maisemakuvia. Molempiin oli osattu vangita yhtä taitavasti hetken tunnelmaa ja luonnon kauneutta yksityiskohtineen.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tarusta tuntui kuvia katsoessa siltä kuin hän olisi itsekin päässyt luontoretkelle.

”Pääsin jakamaan kanssanne teille tärkeitä paikkoja ja maisemia. Lämmin kiitos siitä!”

Vuoden kierto esiin

Raati valitsi ankaran pohdiskelun jälkeen kalenteriin 12 kuvaa sekä kansikuvan. Kuvien ottajiin on oltu henkilökohtaisesti yhteydessä.

Kolmentoista kuvaajan mestarilliset otokset vuoden kierron eri vaiheista pääsevät nyt moneen kotiin. Kalenterin voi avata oheisesta pdf-liitteestä. Tulosta se ja ripusta ilmoitustaululle, seinälle tai vaikka sivu kerrallaan jääkaapin oveen.

Kalenterin viimeiseltä sivulta löydät jokaisen kuukauden kuvaajan ja tiedot siitä, mistä kuva on otettu. Julkaisemme lisäksi ensi vuonna jokaisen alkavan kuukauden kalenterisivun uudelleen nettisivuillamme ja jaamme sen myös Facebookissa.

Mukavaa uutta vuotta Suomen kauniin luonnon parissa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla