Valitsimme viiden vuosikymmenen ajalta yhdeksän erilaista Kodin Kuvalehden joulukantta. Kylläpä tyyli on muuttunut vuosien saatossa!

Nyt voit äänestää valikoimasta mielestäsi hienointa kantta. Äänestäminen tapahtuu klikkaamalla kuvan alla olevaa sinistä ympyrää. Äänestäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Vartan Finkey-yövalo, joka on saanut innoituksensa Suomen jääkiekkomaajoukkueen maskotista.

Finkey-yövalo valaisee 30 tai 60 minuuttia ja auttaa nukahtamisessa. Varta lahjoittaa jokaisesta yövalosta yhden euron vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten jääkiekkoharrastuksen tukemiseen perustettuun rahastoon.

Jos haluat osallistua arvontaan, jätä sähköpostiosoitteesi kuvien alapuolella olevaan kenttään. Palkinto arvotaan 18.12.2017 ja voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

 


 


 


 

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Minun on vaikea sanoa avunpyyntöihin ei, sillä pelkään menettäväni ystäväni.

Olen vähitellen huomannut, että avuliaisuuttani käytetään hyväksi. Mitä minun pitäisi tehdä, kun ei haluaisi olla pikkumainen, mutta kuppini täyttyy?

Minun on vaikea sanoa avunpyyntöihin ei, sillä pelkään menettäväni ystäväni. Toisaalta, onko sellainen kaveruus minkään väärtti, joka loppuu siihen, että toinen ei tosinaan jaksa auttaa?

Vaikka kieltäytyminen on minulle vaikeaa, olen nyt päättänyt tehdä muutoksen. En enää auta ihmisiä, jotka eivät tunne vastavuoroisuutta.

Sun mutsis

Kaiken kokemani jälkeen minusta sujuva arki on parasta, mitä voi olla.

Ihmettelen nykyisin vallalla olevaa arjen halveksintaa. Sanalla ’arkinen’ tarkoitetaan mitäänsanomatonta, väritöntä ja tylsää. Arki nähdään yksitoikkoisena puurtamisena.

Elämässäni on ollut niin vastoinkäymisiä kuin myös suuria onnen hetkiä. Kaiken kokemani jälkeen minusta arki on parasta, mitä voi olla. Hyvin sujuvassa arjessa ei ole suuria murheita tai ongelmia eikä myöskään huikeita rakastumisia, jotka sotkevat elämän kokonaan ruokahalusta ja nukkumisesta alkaen.

Tavallinen arki sisältää onnenhetkiä ja mukavaa yhdessäoloa perheen ja ystävien kanssa. Tasaisen arjen vastoinkäymiset ovat kohtuullisia ja niiden kanssa selviää ilman, että koko elämä romahtaa. Kun arki on mukavan tasaista, ihmisen ei tarvitse joka päivä pähkäillä, että mitenköhän tämäkin päivä menee.

Olen sitä mieltä, että tavallisen arjen maine pitää parantaa. Arki on ihmisen parasta aikaa!

Arkimaija