Ilmoitimme aikuisille lapsillemme, että tänä vuonna lähdemme lomalle emmekä järjestä joulua. 

Minulla ja kumppanillani on molemmilla aikuisia lapsia. Lapset käyvät kolmeakymmentä, yksi on jo neljännellä kymmenellä. Kaikilla heillä on puolisot.

Päätimme, että tuleva joulu on nyt meidän ja lähdemme kahdestaan puolisoni kanssa lomalle. Voi sitä lastemme surua ja kiukuttelua, kun iskä ja äiskä eivät järjestäkään joulua!

Mielestäni lastemme ikäiset ihmiset voivat järjestää joulunsa myös itse. Heidän käytöksensä saa minut miettimään, että he vain tahtovat ruletin pyörivän heille sopivalla tavalla.

MSL

Vierailija

Lukijan kirje: Emme järjestä aikuisille lapsille joulua – haluamme viettää sen kaksistaan

Ihan ensin, minusta ei ole väärin että haluatte viettää joulun kahdestaan. Mutta en usko että on kyse "kiukuttelusta" ja halusta päästä helpolla. Olisikohan kyse enemmän siitä, että ihmisiä luonnostaan ahdistaa kun perinteitä hyvin odottamattomasti rikotaan. Jopa menettämisen pelkoa; olemmeko (sisarukset) edes perhe ilman vanhempiamme? Kun te noin vain ilmoititte lapsillenne, ettette halua viettää joulua yhdessä, se nostaa auttamatta tunteita pintaan. Miksi ette halua olla meidän kanssa? Tästä...
Lue kommentti
Vierailija

Lukijan kirje: Emme järjestä aikuisille lapsille joulua – haluamme viettää sen kaksistaan

Itse olette kuitenkin kasvattaneet nuo lapset. Ei tullut kasvatettua kovin omatoimisia ja pärjääviä lapsia ilmeisesti, kun pitää täällä asti itse valittaa heidän huonoa käytöstään. Asia olisi voinut ratketa ihan sillä, että olisitte kertoneet suunnitelmista hyvissä ajoin. Kai nyt aikuiset ihmiset keksivät omaa tekemistä jouluna eivätkä enää tuppaa teidän vaivoiksenne.
Lue kommentti