Avioero voi lamauttaa, varsinkin jos se tulee yllättäen. Mutta kun aika kuluu, vastoinkäyminen voi kääntyä onnenpotkuksi.

Joskus tuntuu siltä, että jokin asia murskaa koko elämän. Olen kuitenkin huomannut, että kun aika kuluu, ylitsepääsemättömiltä tuntuneet vastoinkäymiset voivatkin kääntyä positiivisiksi.

Avioero tai potkut voivat lamauttaa varsinkin, jos ne tulevat yllättäen. Siinä joutuu pitkiksi ajoiksi paniikkiin ja tuuliajolle. Olen kokenut molemmat, mutta nyt ajattelen, etten huolisi takaisin sen paremmin vanhaa puolisoani kuin työpaikkaanikaan.

Nykytilanteestani katsottuna vastoinkäymiset olivat minulle onnenpotkuja. Ilman niitä en olisi sama ihminen kuin olen nyt. Nykyisin olen paremmin sinut itseni kanssa kuin ennen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Avioeron kauhun lamaannuttaneita ystäviäni olen lohduttanut, että joskus vielä kiität kumppaniasi siitä, että hän jätti sinut. Yksikään ei ole ymmärtänyt sanojani, vaan on pitänyt minua puukottajana, joka lyö lyötyä. Vasta paljon jälkeenpäin he ovat alkaneet ymmärtää, mitä tarkoitin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Feeniks

Kiitollinen

Minäkin tajusin uuden itseni ero jälkeen olin kiitollinen siitä erosta. Sain lopulta myös voimia uuteen ammattiin. Sanoin itseni irti ja opiskelin uuden ammatin. Onnea sinulle uuteen elämään.

uusi elämä

Eron jälkeen tunsin vain helpotusta. Puoliso oli uhkaileva,mustasukkainen ja alkoholi hallitsi hänen elämää.
Olen lukenut itselleni kasvat.tieteen kandin paperit, opiskelu ei olisi ollut mahdollista avioliitossa jossa elin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla