Kuvat
Getty Images
"Olen mieheni avustaja, hänen vieressään kulkija ja kuulevana korvana kuulovammansa vuoksi", lukijamme kertoo.
"Olen mieheni avustaja, hänen vieressään kulkija ja kuulevana korvana kuulovammansa vuoksi", lukijamme kertoo.

”Arkeni alkaa olla raskasta ja kestämätöntä. Emme pääse mieheni kanssa yhteisymmärrykseen siitä, tarvitaanko kotimme hoitoon ulkopuolista apua. Minulle on langennut rooli, jossa minua tarvitaan jatkuvasti”, lukijamme aprikoi.

Arkeni alkaa olla raskasta ja kestämätöntä. Olemme mieheni kanssa ikäihmisiä ja meillä on monia sairauksia. Liikkumisemme vajavaista eikä kotityöt suju entiseen tapaan.

Ristiriita on siinä, ettemme pääse yhteisymmärrykseen siitä, että kotimme hoitoon tarvitaan ulkopuolista apua. Minulle on langennut rooli, jossa minua tarvitaan jatkuvasti. Olen mieheni avustaja, hänen vieressään kulkija ja kuulevana korvana kuulovammansa vuoksi.

Kaikkien näiden tehtävien alla voimani alkaa vähetä. Paha sanoa, mutta en jaksa enää kauan olla korvaamaton!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mitä minun kannattaisi tehdä, että saimme tilanteen ratkaistua ja tarvitsemaamme apua?

Vaimo

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Millaisia ajatuksia kirje herätti? Keskustele alla kommenttikentässä tai lähetä sähköpostia ihmisten.kesken@sanoma.com. Sähköpostiin voit lähettää myös kirjeen omasta aiheestasi. Lehdessämme julkaistujen kirjeiden lähettäjien kesken arvomme uutuuskirjoja. 

Nyt onkin kinkkinen. On vaikea sanoa, mikä olisi juuri sinun miehellesi se käänteentekevä seikka. Olen ymmärtänyt kuitenkin, että joidenkin miesten on helpompi ymmärtää asioiden todellinen laita, kun se tulee jonkin auktoriteettitahon sanomana. Mietin, että voisit pyytää teille kotikäynnille ikääntyneiden palveluiden palveluohjaajan, joka tulisi arvioimaan mitä palveluja voisitte saada ja kertomaan mitä palveluja on tarjolla. Silloin sinun voisi olla helpompi ilmaista itseäsi niin että miehesikin ymmärtäisi, ja ehkäpä palveluohjaaja osaisi sinua tukea tekemään ratkaisuja jotka tukisivat sinun omaa hyvinvointiasi.

Kaikkea hyvää arkeenne!

  • ylös 41
  • alas 7
Sisältö jatkuu mainoksen alla