Kansikuva, jossa hehkui ihana kukkaloisto, sai äänestäjät puolelleen.

Kodin Kuvalehden 50-vuotisen historian kunniaksi toimitus valitsi 15 komeaa kantta, joista lukijat ovat nyt äänestäneet mielestään hienoimman. Kilpailussa voiton vei vuoden 2016 numeron 1 kansikuva.

Kannen suurin otsikko ”Sillä siistein” kertoo lehden teemasta, johon kuului muun muassa ammattijärjestäjän vinkkejä sekä juttu kotitöiden jaosta.

Äänestäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken on arvottu Lego Duplo Maailman ympäri -setti. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Mikä hauska tarina tai sattumus on jäänyt työpaikalla mieleesi? Kerro meille, me kerromme tarinan lehdessä!

Kaikkien 25.10. mennessä vastanneiden kesken arvotaan kolme syksyn uutuuskirjaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Eikö todellinen urheilumieli mitata siinä, että kannustamme urheilijoita silloin, kun he kannustustamme eniten tarvitsevat?

Kuinka äkkiä meistä tulikaan koriskansa Susijengin voittojen huumaamana!

Jokin aika sitten olimme vielä vannoutunutta talviurheilukansaa. Hurrasimme hiihtäjille ja juhlimme jääkiekon maailmanmestareita.

Mutta eipä tarvittu kuin yksi dopingskandaali, kun sanouduimme irti hiihtäjistä. Yleisurheilijoitakaan emme jaksa enää kannustaa, sillä maaottelutappiot masensivat.

Olemmeko siis uskottomia? Pelkästään voiton perässä juoksijoita? Eikö todellinen urheilumieli mitata siinä, että kannustamme urheilijoita silloin, kun he kannustustamme eniten tarvitsevat?

Onko ihme, etteivät urheilijat jaksa, jos tukijoukot lipeävät heti ensimmäisten vastoinkäymisten ja tappioiden tullessa?

Selkärankaa penkkiurheiluun